Vår historia

Efter många framgångsrika år inom modeklockbranschen insåg Niklas Dahlgren att det fanns utrymme för förbättring. Branschen hade stagnerat och var inte längre i samklang med konsumenternas önskemål eller behov. Detta berodde till stor del på bristen på mångfald på marknaden. Framtiden ser ljus ut för BOOM Watches och 2018 bilr ett spännande år. Tack vare ett gediget grundarbete, en framgångsrik crowdfunding-kampanj och ett dedikerat team med lång erfarenhet av mode och livsstilsprodukter, fick Niklas möjligheten att genomföra sin vision att ta fram nästa generation klockor. En anpassningsbar, modulär design som tillät bäraren att skräddarsy sin klocka för att anpassa den, oberoende av sammanhang. BOOM klockor tillåter en enkel övergång från vardagslooken till träning och även mer formella evenemang. De hjälper dig att på ett enkelt sätt komplettera en look och låter dig uttrycka din personlighet som individ.

”Konsument-trenden styr mot en skräddarsydd och personifierad formgivningsestetik. Man strävar efter att skapa sin egen unika stil, inte minst när det gäller att komplettera sina kläder med en matchande klocka. Det är det som BOOM vill erbjuda marknaden. Korta leveranstider är en självklarhet och vi sätter samman och skickar ut din beställning samma dag”, säger Niklas Dahlgren, VD, BOOM Watches. Vi på BOOM Watches ville inte bara att man skulle kunna byta ut armbandet på klockan, utan även insatsen, boetten och toppringen skulle vara utbytbar. Detta skulle gå att göra utan använda sig av några verktyg. Från en teknisk synvinkel visade detta sig att vara en utmanande uppgift. Efter ett antal prototyper, förvandlades slutligen drömmen till verklighet. Precisions-frästa delar såg till att klockans insats som huserade verket passade perfekt i boetten utan något som helst spelrum.

Klockorna kan självfallet köpas som färdiga modeller, redo för handleden, direkt i utvalda butiker. Våra produkter kommer med en 2-årig internationell garanti, som enkelt och kostnadsfritt kan förlängas till 3 år genom att klockan registreras online. Registreringen aktiverar vår unika utbytesgaranti där eventuella defekta delar byts ut direkt i butik. Vi vågar säga att vårt erbjudande är en av de bästa i branschen.

Skapade i Sverige. Designade av dig.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla