Så tar du hand om din klocka

Med ett namn som BOOM så klarar våra klockor av att hantera de smällar och repor som förekommer i vardagsbruket. Med det sagt vet vi att om du älskar din klocka lika mycket som vi gör så vill du hålla dess skick i högsta klass. Här är några enkla riktlinjer att följa:

 

  • Försök att undvika extrema stötar Även om vi heter BOOM är bombtekniker inte vår målgrupp. Våra klockor är stötsäkra men vänligen testa dem inte tills dess att de går sönder.
  • Försök att undvika längre perioder sänkt i vatten. Med en gradering på 5 ATM är våra klockor vattensäkra till ett djup på 50 meter, så oroa dig inte om din date går långt över förväntningarna och ni nakenbadar klockan 1 på natten. Var medveten om att detta kommer få lädret att slitas i förtid, så försök att undvika att ha klockan under vatten allt för ofta.
  • Vid rengöring, använd saltvatten och en mjuk trasa. Undvik tvål och kemikalier som kan missfärga din klockas urtavla. Efter rengöring, skölj under rent vatten och torka försiktigt av med din trasa.
  • För att ge ditt klockarmband av läder den perfekta glansen, prova minkolja. Detta är den vanligaste produkten för att behandla läder och är relativt billig.
Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla