RETURPOLICY

RETURVILLKOR

Varan du vill returnera ska vara oanvänd och i sin originalförpackning. Alltså i exakt samma skick som när du mottog den. Observera att detta gäller oavsett om du vill göra en retur eller ett byte.
För att din retur eller ditt byte ska godkännas så behöver även följande kriterier uppfyllas:

  • Varan ska vara i nyskick och vara oanvänd, precis som när du mottog den.
  • Väljer du att returnera hela ditt köp så ska även originalförpackning returneras
  • Produkterna ska vara fria från skador och märken, likaså originalförpackningen


Notera att de produkter som läggs till gratis som en del av ett erbjudande inte omfattas av bytesrätt. De måste därför bli returnerade tillsammans med samtliga produkter i ditt köp om du vill göra en retur och få återbetalning. Om du väljer att behålla gratisprodukten och avviker från returvillkoren kommer du att bli debiterad för denna.

HUR RETURNERAR JAG EN VARA?

Vi förstår att man ibland ångrar sig. För att påbörja returen av ditt köp så behöver du registrera din retur i vår returportal. Klicka på länken nedan:HUR GÖR JAG OM JAG VILL BYTA EN VARA?

Hittade du något annat som du önskar att du hade köpt istället? Det är okej, du kan alltid byta varan. För att genomföra ett byte så behöver du först registrera det i vår returportal, därefter skickar du tillbaka varan du önskar byta och du kan sedan lägga en ny beställning på den del eller produkt du vill ha istället. Så fort vi mottagit din returnerade produkt så kommer en automatisk utbetalning göras till ditt konto för denna vara.

 

REKLAMATION

Vid reklamation, vänligen kontakta oss på info@boomwatches.com med fullständigt namn, ordernummer, beskrivning av problem samt önskad åtgärd. Om möjligt så rekommenderar vi dig att bifoga en bild på det upplevda problemet för att underlätta hanteringen.
Märk ditt mail med Reklamation + fullständigt namn.

ÅNGERRÄTT

Kunder hos BOOM Watches har rätt att ångra sig inom 14 dagar från det att de mottar varorna. Denna rätt gäller endast om klockorna inte har använts och notera att varorna måste returneras i originalförpackningen som de levererades i.

GARANTI

Det är 2 års garanti på alla våra delar/klockor. Denna garanti innefattar fel i tillverkningen och/eller materialet inom garantiperioden. Vi erbjuder dig möjligheten att förlänga garantin till 3 år genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Garantin innefattar inte:

  • Skada orsakad av olämpligt användande
  • Skada orsakad av justeringar gjorde av icke professionell part 
  • Skador på krona, axel eller tryckknappar
  • Skador på glas
  • Skador på rem och länk orsakade av oförsiktigt användande
  • Slitage eller skada på grund av fukt på armband av läder
ÅTERBETALNING

Återbetalning vid retur eller reklamation sker till samma konto som du använde vid betalning. Återbetalningen sker oftast inom 3-5 bankdagar från det att lagret mottagit din order men kan dröja upp till 30 dagar beroende på vilken betalningsmetod du valt

KUNDSERVICE

Om du har övriga frågor eller funderingar kring ditt köp så hoppas vi att du hör av dig! Vill du komma i kontakt med teamet på BOOM så skicka oss ett mail på info@boomwatches.com

 

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla