Pleje og Vedligeholdelse

Som du nok kan forestille dig med et navn som BOOM, kan vores ure modstå slag og skrammer fra hverdagsbrug. Når det er sagt, ved vi, at hvis du elsker dit ur så meget, som vi gør, vil du gerne holde det i så god stand som overhovedet muligt. Her er et par enkle retningslinjer, du kan følge:

• Forsøg at undgå meget hårde slag. Selvom navnet er BOOM, er bomberyddere ikke den tiltænkte målgruppe. Vores ure er slagfaste, men det er alligevel dumt at teste dem til randen af ødelæggelse.
• Forsøg at undgå nedsænkning i vand i længere tid. Med e 5ATM graduering er vores ure vandtætte ned til 50 meter, så vær ikke bekymret, hvis din date overskrider enhver forventning, og I ender i en gang nøgenbadning efter midnat. Vær dog opmærksom på, at kontakt med vand vil betyde, at læderet ældes hurtigere, så forsøg at undgå alt for hyppige badeture.
• Brug saltvand og en blød klud, når du rengør dit BOOM-ur. Undgå sæbe og kemikalier, som kan ødelægge urets overflade. Skyl i rent vand og tør blidt efter med kluden, når uret er vasket. 
• Brug minkolie for at give din læderrem den perfekte glød. Dette er et hyppigt anvendt middel til læderpleje og er relativt billigt.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista

Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla