Om Oss

Teamet bakom Boom Watch Company för samman en mängd erfarenhet från såväl klockindustrin som flera andra relevanta områden. Här är en kort introduktion till var och en av oss:

Niklas Dahlgren - VD

Vår VD har en högprofilerad bakgrund i bagaget genom att ha varit mannen bakom märken så som Storm, Gant Time, Mathmos lava lamps och Lambretta Watches. Niklas är en driven individ med en passion för allt som har med detaljhandel att göra och en entreprenöriell vision som identifierar produkter med stor potential, gång på gång.

Stefan Jönsson - Creative Director

Medan han fortsatt driver sin egen högt respekterade fotofirma är Stefan också medgrundare och en central drivkraft bakom Boom Watch Company. Stefans öppensinnade tillvägagångssätt och öga för det ovanliga kommer vara avgörande för Boom Watch Company när vi siktar på att revolutionera klockindustrin.

Jan-Erik Ericsson - Partner

Jan-Erik hjälper Boom Watch Company med en gedigen bas av affärsexpertis inom B2C-området, mycket tack vare sin tid hos den stora svenska dagligvaruhandlaren ICA och det ledande Travel retail företaget Inflight Service (som chef för Category Management och inköp).

Michael Brandt, Försäljning

Michaels talang är avgörande när det gäller att ta Boom Watch Company till marknaden – han är mycket bekant med försäljningsmiljön för liknande lyxprodukter då han burit fram märken så som Secrid wallets och Senz Umbrellas.

Hrary Shnorhokian, Försäljning

Med sin omfattande lokalkännedom har Hrary en stor fördel när det kommer till att nå ut till de enorma marknaderna i Sydostasien och Australien. Hrary är baserad i Hong Kong och genom sin erfarenhet ett väl upparbetat när av distributörer i denna region.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista

Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla