BRAND OF OPEN MINDS

Efter många år inom klockindustrin insåg Niklas Dahlgren att det fanns rum för förbättringar. Hela industrin hade börjat stagnera och man tog inte längre hänsyn till kundernas behov. Det hela bottnade i bristen på valmöjligheter och att kunden alltid ställdes inför valet; funktionalitet eller design. Konceptet modeklockor var i sin linda och vid det tillfället fanns det endast ett fåtal varumärken som definierade sig som modeklocka.

Året var 1999 och Niklas Dahlgren hade precis kommit hem till sitt hotellrum i Luleå efter en lång dag ute på fält. Men denna kväll var annorlunda. En viss frustration hade börjat växa inom honom, varför är denna typ av produkt så begränsad i sitt utförande? Hur kan en klocka kallas för modeklocka, om den ser lika ut år efter år? Är det mode?

Knappt 15 år efter att originalidén föddes så startade Niklas tillsammans med sin vän Daniel resan och målet om att skapa en klocka som tar hänsyn till både funktionalitet, kvalitet och varje individs individuella stil. Kravlistan var lång; Hög kvalitet, solid konstruktion och fokus på hållbarhet.

Varumärket och konceptet skapades och lanserades under namnet BOOM Watches, där ordet BOOM står för Brand Of Open Minds!

FYRA DELAR. OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Created in Scandinavia. Designed by you

Konceptet är enkelt. Att erbjuda alla kunder högkvalitativa klockor med möjligheten att designa och skapa sin egen personliga klocka utefter egen smak och stil. För alla är vi olika.

Klockorna är skapade i fyra delar, där varje del enkelt går att byta mot en ny för att skapa en helt ny look på sin klocka. På så sätt skapar vi en personlig produkt som vi samtidigt hoppas kan minska dagens överkonsumtion.

INTRODUCERAR BOOMBOXEN

Kreativiteten slutar inte riktigt där. Förutom att erbjuda en personlig och hållbar klocka så levereras produkten alltid i en av våra fina boxar.

Boxarna är noggrant framtagna för att du enkelt ska kunna förvara dina delar på ett snyggt och praktiskt sätt, samtidigt som det är den perfekta presenten att ge bort. Beroende på hur många separata delar eller färdiga klockor du beställer så anpassar vi det till den Box som passar bäst. Självklart bjuder vi på boxen i de fall du handlar fem, eller fler, delar från oss.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla