Personlig stil med BOOM - hållbara kvalitetsklockor

BOOM är ett svenskt klockmärke som erbjuder en modulär och hållbar klocka med utbytbara delar. Genom att kombinera fyra olika delar kan du på ett enkelt och inspirerande sätt designa din helt unika klocka.

BOOM står för Brand Of Open Minds, vilket också är vårt koncept som varumärke. Vår vision handlar om att erbjuda ett modernt varumärke som passar stilmedvetna människor; både i sinne och stil.

Världen förändras konstant och du behöver på olika sätt anpassa din stil till olika situationer och miljöer. Din BOOM klocka gör dig lika unik som du som individ, kan förändras med tiden och faller aldrig ur sitt sammanhang när säsongen byter skepnad.

Som varumärke har vi valt att anamma det skandinaviska arvet med utgångspunkt i funktion och enkelhet både när det gäller design och teknik. Vi erbjuder enkla, prisvärda klockor med en förstklassig finish av hög kvalitet - en unik klocka skapad av dig. Förändra, justera och anpassa din stil genom att lägga till eller ta bort delar till din BOOM klocka.

BOOM är helt rätt i tiden med sitt hållbara tänk där du helt enkelt inte behöver köpa en ny klocka till varje tillfälle. Tvärtom byter du bara ut önskade delar på din klocka; remmen, urtavlan, boetten eller kanske allting. På ett ögonblick har du en ny exklusiv och unik klocka runt handleden!

Med kärlek,
BOOM Watches

INSTRUKTIONER

HÅLLBARHET

INSTASHOP

RECENSIONER

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla