VI SKICKAR SOM VANLIGT - 1 TILL 3 DAGARS LEVERANSTID

BOOM är ett svenskt klockmärke som erbjuder utbytbara delar. Genom att kombinera fyra olika delar kan du enkelt designa en drömklocka. 

BOOM står för Brand Of Open Minds, och är ett nytt klockkoncept, skapat av behovet att lägga till lite innovation i klockbranschen. Vi ville skapa ett varumärke som passar den person som vet vad de gillar och som är en individ, både i sinne och stil. 

Världen i dag förändras och rör sig snabbt, du måste ha möjligheten att skapa din egen stil och kunna ändra den för att anpassa till olika situationer och miljöer. Du vill ha något som är unikt som du, något som du kan förändra när tiden går, något som inte går ur stil bara för att säsongen förändras och det är därför vi skapade BOOM-klockor åt dig.

Vi är ett varumärke baserat i Stockholm och vi har anammat det skandinaviska arvet av enkelhet, både i vår design och i den tekniska lösningen för vårt varumärke. Det är ett koncept med enkla, prisvärda klockor med en högkvalitativ finish där du kan skapa din egen unika klocka. Vi har jobbat hårt för att se till att det är mycket enkelt att lägga till eller ta bort delar.

Nu behöver du inte köpa en ny klocka för varje tillfälle, du byter bara den övre ringen, remmen, fodralet, urtavlan eller allt ovan för att helt ändra klockans utseende!

Med kärlek,
BOOM Watches

INSTRUKTIONER

HÅLLBARHET

INSTASHOP

RECENSIONER

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla