EN NY OCH BÄTTRE KLOCKA

Varumärket BOOM står för Brand Of Open Minds! Vi utmanar den traditionella mode- och accessoarindustrin med våra unika koncept som ger dig möjlighet att enkelt anpassa klockan till din outfit för dagen! Bolaget grundades av Niklas Dahlgren som tidigare har byggt upp flertalet framgångsrika bolag inom modeindustrin – däribland Gant Time, Storm of London och Mathmos Lavalampor.

Vi älskar livet och vi är måna om att vår fina jord skall må bra. Vårt koncept är starkt från ett hållbarhetsperspektiv då det är bättre att mixa och matcha olika delar jämfört med att köpa flera klockor. Vidare har vi valt en mycket hög kvalitet med japanska urverk från Citizen och vi arbetar uteslutanderostfritt stål (Grad 316L), vilket ger våra produkter en lång livslängd. 

Vi vill ha nöjdaste kunderna på marknaden och gör vårt yttersta för att säkerställa att våra kunder är nöjda. Det skall vara enkelt att nå oss och vi föredrar personlig service framför virtuella lösningar. Vi nås på telefon, e-mail eller chat.

Vi bryr oss om våra leverantörer och samarbetspartner. Vi arbetar med företag som delar våra värderingar och värdesätter leverantörer som prioriterar hållbarhet samt säkerställer en bra arbetsmiljö för sina medarbetare.

I korthet – vi erbjuder världens bästa modeklocka!

Varmt välkommen till BOOM Watches!

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista

Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla