Om Os

Holdet bag Boom Watch Company, har samlet et væld af erfaringer fra hele urindustrien og mere forskellige områder. Her er en kort introduktion til hver af dem:

Niklas Dahlgrem - CEO

Vores direktør bringer en høj baggrundsprofil til bordet, efter at have været manden bag mærker som Storm, Gant Time, Mathmos lavalamper og Lambretta ure. Niklas er en dreven person med en passion for alle genstande og detail- og intepreneurvisioner, der identificerer produkter med stort potentiale gang på gang.

Stefan Jönsson - Kreativ direktør

Mens stadig kører sit eget højt respekteret fotograferingsfirma, Stefan er medstifter og den centrale kreative drivkraft bag Boom Watch Company. Stefans fordomsfri tilgang og øje for det usædvanlige vil være afgørende for Boom Watch Company, eftersom firmaet ønsker at revolutionere urindustrien.

Jan-Erik Ericsson - Partner

Jan-Erik giver Boom Watch Company med en dyb fundament af erhvervslivet ekspertise på B2C-området, primært takket være hans tid på større svensk forhandler ICA og den førende rejsevirksomhed Inflight service (som direktør for Category Management og Indkøb).

Michael Brandt, Salg

Michaels talent er afgørende i at bringe Boom Watch Company til markedspladsen - han er meget fortrolig med salgsmiljøet for lignende luksusvarer, der har kæmpet mærker som Secrid punge og Senz Umbrellas.

Hrary Shnorhokian, Salg

Placeret i Hong Kong, Hrary er en mængde af fordele, når det kommer til at målrette de enorme markeder i Sydøstasien og Australasien, ved hjælp af hans omfattende lokalkendskab.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista

Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla