NYHET: Dam & Herr klockor, 36mm diameter

Det senaste året har varit väldigt händelserikt och spännande. Vi har fått väldigt många förfrågningar om en mindre klocka. Vi uppskattar den öppna dialogen med våra kunder och tar deras önskemål på allvar när det gäller produktutvecklingen.Efter en spännande designprocess kan vi med stolthet äntligen presentera vår nya kollektion. Vissa kallar det för damklocka, andra kallar det för en klassisk herrklocka i vintage storlek. Vi har valt att kalla det Mid-size! Klockan är 36mm bred, ca 8mm hög och riktar sig mot alla som önskar sig en något lättare och mindre klocka. Här har du en snygg klocka i en mindre storlek som fortsätter representera vårt unika koncept! Denna kollektion innehåller två olika urtavlor i färgerna svart och vitt och går att matcha med boetter och toppringar i silver, roséguld och svart plätering för mer variation.

Nalka

Vi har utvecklat vår populära Minne kollektion ytterligare och gett den nya urtavlan en någorlunda mjukare känsla genom rundare visare. Urtavlan är 36mm bred och är tillgänglig i färgerna svart och vitt. För vidare variation finns modellen med detaljer i roséguld och silver och går att matcha till boetter och toppringar i silver, roséguld och svart plätering.

Stunda

Denna tidlösa urtavla är prydd med 12 stenar och har något rundare visare för en lyxig känsla. Tavlan kommer i vitt eller svart och går att matcha till boetter och toppringar i silver, roséguld och svart plätering för variation. Den nya kollektionen lanseras i november och vi kommer med ett attraktivt erbjudande i samband med lanseringshelgen. Signa upp dig för vårt nyhetsbrev för att inte missa det!

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla