Dags att förnya din stil med BOOM Watches?

Våren är äntligen här och du letar antagligen efter nya spännande kläder efter att du rensat ut vintergarderoben. Passa på att skaffa en anpassningsbar och moderiktig klocka från BOOM Watches. Speciellt för Studentkortet-medlemmar har BOOM Watches har tagit fram 2 klassiska klockor till ett oslagbart pris, i två olika storlekar, 36 mm och 41 mm.

MINNE HAZEL 41 MM

Med sin subtila cognacfärgade urtavla och läderarmband i italienskt läder är Minne Hazel en modern klassiker. Som alla andra klockor i Minne kollektion är detta armbandsur unisex och passar således till både dam och herr. Denna stilrena klocka är designad för att den varje dag ska kunna komplettera din outfit och kommer aldrig att gå ur tiden.

DITT PRIS: 972 kr

Ord. pris 1495 kr
Använd koden BWSLOVE18 i kassan för att få din rabatt!
NALKA BRONZE 36 MM

Med sin klassiska vita urtavla och guldfärgade detaljer hjälper Nalka Bronze dig att uppnå en sofistikerad, stilren look. Det vackra läderarmbandet med slingrar sig runt din handled med en passform som är så komfortabel och viktlös att du knappt märker att du bär en klocka. Som alla andra klockor i Nalka kollektion är detta armbandsur unisex och passar således till både dam och herr. Denna modell passar utmärkt till vardagslooken likaväl som till en festligare klädsel. Unna dig lite lyx som du kan bära varje dag med Nalka Bronze!

DITT PRIS: 1 037 kr

Ord. pris 1595 kr
Använd koden BWSLOVE18 i kassan för att få din rabatt!Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista

Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla