Hur vi på BOOM Watches värnar om miljön

Som ni alla vet har vi alla ett ansvar att upprätthålla en hållbar konsumtion. För oss på BOOM Watches ser vi det som nödvändigt att kunna dela med oss av hur vi tillsammans med er kan bidrar till en hållbar framtid.

Här nedan kan du läsa om vad du kan göra för att bidra:

1.Laga din klocka istället för att köpa nytt

Har din klocka gått sönder? Lugn, det kan hända den bästa av oss. Har ditt läderband spruckit, har du fått en stor spricka i glaset eller har den helt enkelt slutat att fungera? Det är såklart lättare att byta ut ett läderband som har gått sönder än att laga mekaniken i din klocka, det vet vi. Men om det är så att mekaniken i klockan har slutat att fungera för att det tex har kommit smuts eller damm i den - lämna in den hos en urmakare och få ett kostnadsförslag på vad det kostar att laga din klocka. Tyvärr kan det i många fall vara dyrare att laga en klocka jämfört med att köpa en ny, vilket självklart inte är bra hållbarhetsmässigt.

Vi på BOOM Watches erbjuder möjligheten att byta ut enbart insatsen med urverket, vilket gör att ni kan behålla de andra delarna i er klocka från BOOM Watches, vilket är bättre för miljön. Vår unika konstruktion gör att det går att göra till en rimlig kostnad, vilket ger din klocka längre livslängd i det fall den skulle gå sönder.

2. Byt delar istället för att köpa nytt 

Att byta delar istället för att köpa en helt ny klocka är det som vi på BOOM Watches ser som både nödvändigt men också ett komplement till dig. Om ditt band eller urtavla har får repor eller sprickor har vi de delarna som lätt går att byta ut. Du behöver då inte köpa en helt ny klocka - men du kanske vill uppdatera till den nya färgen för säsongen istället.

3. Välj bra kvalité

Bra kvalité går för allt annat. Hos oss på BOOM Watches ser vi alltid till att du får den absolut bästa kvalitén för att din klocka ska hålla länge. Det är viktigt för oss att din klocka kan leva länge och att du bara behöver byta band eller länkarmband för att uppdatera stilen.

4. Se till att du förlänger livslängden på din klocka

Det som du kan göra är att rengöra din klocka regelbundet. Om du gör det kommer livslängden på både bandet och urtavlan att förlängas. Vi på BOOM Watches har tagit fram enkla instruktioner på hur du kan ta hand om din klocka.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla