2 ÅRS INTERNATIONELL GARANTI

Vi hoppas din BOOM klocka skall skänka dig stort nöje. Din klocka är tillverkad med största omsorg för att möte de höga kraven vi ställer på våra produkter.
Vi lämnar två (2) års internationell garanti på våra klockor från inköpsdatumet. Garantin täcker inte skador som orsakats av skav, skrapande, oförsiktig eller försumlig behandling av din klocka eller olyckor. Vidare så täcker garantin inte slitage och förändring av boett, armband, glas samt vattenskador (såvida det inte står "Water resistant 10 ATM" på baksidan av boetten).Vattenresistent 5 ATM innebär att din klocka är resistent mot dusch och liknande, men inte för simning och/eller dykning. 

Dessa defekter kan endast fastställas genom att returnera klockan till en officiell återförsäljare av BOOM Watches (adresser finner du på www.boomwatches.com) alternativt returnerar klockan till BOOM Watches. Visar det sig vara tillverkningsfel blir klockan ersatt under garanti. Om inte, kommer ett kostnadsförslag att skickas ut innan reparationsarbete utförs på klockan. Du kan också kontakta vår kundtjänstavdelning genom att använda kontaktformuläret på vår hemsida: www.boomwatches.com eller via telefon +46 (0)8 518 31 000

Observera: Den nuvarande internationella garantin har inte på något vis en upphävande, begränsande eller någon annan effekt på de lagstadgade konsumenträttigheter som gäller i det land där din klocka inhandlades.

 

FÖRLÄNGD GARANTI

Vi erbjuder dig som kund möjligheten till förlängd garanti, från två (2) till hela tre (3) års internationell garanti. Tidigare behövde du registrera ditt köp här på sidan för att få erbjudandet om förlängd garanti men vi har valt att förenkla processen för hanteringen och registrering av detta. Allt för att du som kund ska få det så smidigt som möjligt.

För att ta del av den förlängda garantin behöver du nu endast registrera dig för vårt nyhetsbrev om du inte gjort det, vilket du kan göra direkt här nedanför. Ange samma e-post som den du använda när du genomförde ditt köp. Inte svårare än så!
Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla