ANVÄNDARVILLKOR

Boom Watch Company AB (559060-6603) bedriver verksamhet för www.boomwatches.com.

För att få handla på sidan måste du vara 18 år eller äldre. Om du är yngre måste ditt köp bli godkänt av en förälder. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar från de som ger felaktiga persondata och från de som har betalningsanmärkningar.

Information om priser och produkter kan komma att påverkas eller ändras av felskrivningar, force majeure, prisökning hos leverantörer eller att varan har sålt slut.Alla priser inkluderar moms på 25 %.

LEVERANSDATUM

Varor levereras oftast 2 - 5 arbetsdagar efter det att beställningen blir lagd. Om vi inte klarar av att leverera i tid har du rätten att avbeställa din order.

BEKRÄFTELSE

Efter att vi mottagit din beställning skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du specificerade i din beställning. Det är viktigt att du kollar att allt i orderbekräftelsen är korrekt. Vänligen kontakta kundtjänst på (info@boomwatches.com) om du har några frågor om orderbekräftelsen. Om du önskar avbeställa eller ändra i din beställning, vänligen kontakta kundtjänst så fort som möjligt. Om din beställning är redo för leverans eller om den redan har blivit skickad kan den inte avbeställas eller ändras.

BETALNINGSMÖJLIGHETER

Vid ett eventuellt köp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning av kunden via Klarna AB. Denna information kommer inte påverka din kreditvärdighet på något vis och kan endast ses av Klarna. Vi undersöker kreditvärdighet endast om du valt att betala med faktura – kreditvärdighet kollas inte om du betalar med kredit- eller debetkort. Om du redan har betalat och önskar annullera ett köp, och om det görs korrekt, ger vi dig dina pengar tillbaka inom 30 dagar.

Vi erbjuder flertalet olika betalningsmöjligheter.

  • Klarna Faktura: Väljer ni Klarna faktura erhåller ni en faktura som skall betalas inom 14 dagar. Fakturan skickas i samband med att er leverans skickas. Betalningen hanteras av Klarna. Notera: Klarna Faktura erbjuder enbart på utvalda marknader.
  • Kort: Betala hela beloppet med kredit- eller debetkort. När du valt din kort typ slår du in kortnummer, utgångsdatum och säkerhetskod (cvv) samt namnet på kortinnehavaren. Informationen kollas upp för att se så den stämmer och ditt kort provas för täckning. Summan reserveras på ditt konto tills dess att varorna skickats från BOOM Watches, då, och inte före det, dras den reserverade summan från ditt konto och överförs via Shopify Payments till BOOM Watches. Betalningen hanteras genom Shopify Payments.
  • Paypal: Betalningen hanteras av Paypal.com

Boom Watch Company tar inte ut några extra avgifter när ni betalar med ovan betalsätt.

FRAKT & LEVERANS

Alla beställningar skickas fraktfritt. Varorna skickas med DHL

  • Sverige: Varorna skickas med DHL Servicepoint och levereras normalt till Servicepoint inom 1-3 dagar. Du får avisering via SMS när ditt paket finns tillgängligt hos DHL Servicepoint och du behöver visa ett giltigt ID för att hämta ut paketet. 
  • Worldwide: Varorna skickas med DHL Express och levereras personligen till dig inom ca 1- 5 arbetsdagar. Leveranstiden varierar beroende på geografisk placering.

Mindre leverans, med ett varuvärde understigande 300 SEK skickas normalt med post och levereras till din brevlåda i hemmet. Om varorna skadas eller försvinner under dess transport från oss till dig, kunden, är BOOM Watches ekonomiskt ansvariga. Men du måste informera vår kundtjänst om detta inom skälig tid (2 månader).

För paket som inte hämtats tar vi ta ut en avgift om 199 SEK för varje leverans. Detta motsvarar våra kostnader för att skicka, motta och hantera returen. Om du önskar returnera några varor ligger det ekonomiska ansvaret hos dig om produkterna försvinner eller blir skadade. Spara därför alltid kvittot från din Service Point när du lämnar in ditt paket då det är en värdehandling.

ÅNGERRÄTT

Kunder hos BOOM Watches har rätt att ångra sig inom 14 dagar från det att de mottar varorna. Denna rätt gäller endast om klockorna inte har använts och notera att varorna måste returneras i originalförpackningen som de levererades i.

Du måste registrera din retur i vår returportal på vår hemsida inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Gör alltid detta innan du returnerar något. Vår returportal finner du här, där kan du även läsa mer om hur returer och byten går till. BOOM Watches kommer inte ta emot paket skickade via postförskott om vi inte blivit informerade och godkänt returen via vår returportal först.

GARANTI

Det är 2 års garanti på alla våra delar/klockor. Denna garanti innefattar fel i tillverkningen och/eller materialet inom garantiperioden. Vi erbjuder dig möjligheten att förlänga garantin till 3 år genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Garantin innefattar inte: Skada orsakad av olämpligt användande Skada orsakad av justeringar gjorde av icke professionell part. Skador på krona, axel eller tryckknappar Skador på glas Skador på rem och länk orsakade av oförsiktigt användande Slitage eller skada på grund av fukt på armband av läder.

KUNDREGISTER

BOOM Watches registrerar information om sina kunder i ett register, för att kunna leverera produkter och följa upp garantier. Informationen som är lagrad kan också komma att användas för att distribuera erbjudanden. Observera att detta register inte kommer att delas med någon tredje part, såvida det inte är nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja våra plikter mot dig som kund. Därmed är registret avsett för bruk endast av BOOM Watches. Registret hanteras enligt de regler som är föreskrivna i personuppgiftslagen. Vänligen kontakta vår kundservice om du önskar se vilken information om dig som är sparad i vårt register.

LEVERANS UTANFÖR EU

Beställningar till länder utanför EU kan vara föremål för moms, importavgifter och/eller skatt, som läggs på när paketet når ditt land. BOOM Watches skickar ditt paket enligt Incoterm Delivered Duty Unpaid (DDU). Detta betyder att vi inte tar ut avgifter för moms, importavgifter och/eller skatt utanför EU och vi kan inte uppskatta vad just dina avgifter kommer att bli. Om sådana tilläggsavgifter tillkommer, måste de erläggas innan ditt paket kan komma igenom tullen. Vänligen kontakta ditt lokala tullkontor för mer information. Kunden ansvarar för alla returer som sker på grund av avbeställning, felaktiga produkter eller andra anledningar att returnera varorna till Sverige.

SÄKERHET

Vi använder SSL (Secure Socket Layer), ett protokoll för säker dataöverföring via internet eller andra nätverk. SSL-protokollet behandlar data på olika vis och krypterar (kastar om) informationen.

TVIST

Vid eventuell tvist kommer BOOM Watches att följa rekommendationerna från Allmänna Reklamationsnämnden.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla