ANVÄNDARVILLKOR

Eastlane Consulting AB (559100-7330) bedriver verksamhet för www.boomwatches.com.

För att få handla på sidan måste du vara 18 år eller äldre. Om du är yngre måste ditt köp bli godkänt av en förälder. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar från de som ger felaktiga persondata och från de som har betalningsanmärkningar.

Information om priser och produkter kan komma att påverkas eller ändras av felskrivningar, force majeure, prisökning hos leverantörer eller att varan har sålt slut. Alla priser inkluderar moms på 25 %.

LEVERANSDATUM

Varor levereras oftast 2 - 5 arbetsdagar efter det att beställningen blir lagd. Om vi inte klarar av att leverera i tid har du rätten att avbeställa din order.

BEKRÄFTELSE

Efter att vi mottagit din beställning skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress som du specificerade i din beställning. Det är viktigt att du kollar att allt i orderbekräftelsen är korrekt. Vänligen kontakta kundtjänst på (info@boomwatches.com) om du har några frågor om orderbekräftelsen. Om du önskar avbeställa eller ändra i din beställning, vänligen kontakta kundtjänst så fort som möjligt. Om din beställning är redo för leverans eller om den redan har blivit skickad kan den inte avbeställas eller ändras.

BETALNINGSMÖJLIGHETER

Vid ett eventuellt köp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning av kunden via Klarna AB. Denna information kommer inte påverka din kreditvärdighet på något vis och kan endast ses av Klarna. Vi undersöker kreditvärdighet endast om du valt att betala med faktura – kreditvärdighet kollas inte om du betalar med kredit- eller debetkort. Om du redan har betalat och önskar annullera ett köp, och om det görs korrekt, ger vi dig dina pengar tillbaka inom 30 dagar.

Vi erbjuder flertalet olika betalningsmöjligheter.

  • Klarna Faktura: Väljer ni Klarna faktura erhåller ni en faktura som skall betalas inom 14 dagar. Fakturan skickas i samband med att er leverans skickas. Betalningen hanteras av Klarna. Notera: Klarna Faktura erbjuder enbart på utvalda marknader.
  • Kort: Betala hela beloppet med kredit- eller debetkort. När du valt din kort typ slår du in kortnummer, utgångsdatum och säkerhetskod (cvv) samt namnet på kortinnehavaren. Informationen kollas upp för att se så den stämmer och ditt kort provas för täckning. Summan reserveras på ditt konto tills dess att varorna skickats från BOOM Watches, då, och inte före det, dras den reserverade summan från ditt konto och överförs via Shopify Payments till BOOM Watches. Betalningen hanteras genom Shopify Payments.
  • Paypal: Betalningen hanteras av Paypal.com

Boom Watch Company tar inte ut några extra avgifter när ni betalar med ovan betalsätt.

FRAKT & LEVERANS 
  • Sverige: Varorna skickas med DHL Servicepoint och levereras normalt till din Servicepoint inom 1-3 dagar. Du får avisering via SMS när ditt paket finns tillgängligt hos din Servicepoint och du behöver visa ett giltigt ID för att hämta ut paketet. 
  • Worldwide: Vi skickar enbart inom Sverige!
    Samtliga leveranser skickas med DHL Servicepoint och levereras till brevlåda i hemmet. Om varorna skadas eller försvinner under dess transport från oss till dig, kunden, är BOOM Watches ekonomiskt ansvariga. Men du måste informera vår kundtjänst om detta inom 1 vecka.

Mindre leverans, med ett varuvärde understigande 300 SEK skickas normalt med post och levereras till din brevlåda i hemmet. Om varorna skadas eller försvinner under dess transport från oss till dig, kunden, är BOOM Watches ekonomiskt ansvariga. Men du måste informera vår kundtjänst om detta inom skälig tid (2 månader).

För paket som inte hämtats tar vi ta ut en avgift om 199 SEK för varje leverans. Detta motsvarar våra kostnader för att skicka, motta och hantera returen. Försäljningen sker från ett konkursbo vilket innebär att alla varor säljs utan retur- och bytesrätt samt att vi lämnar inte någon garanti på produkterna.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla