En personlig klocka är den perfekta gåvan till Alla hjärtans dag

Att hitta den perfekta presenten till din älskade på Alla hjärtans dag kan bli alltmer utmanande varje år. Vad köper man till killen eller tjejen som har allt? Vi tror oss veta svaret! Vad kan vara mer romantiskt än att ge din partner en snygg stilren klocka, som har designats av just dig? Med Boom Watches kan du designa en klocka som passar perfekt för just hans eller hennes stil. Du kan designa din egen klocka online med bara några klick. Vi ger dig alla verktyg du behöver för att utforma den perfekta klockan, och den perfekta presenten. Du kan bygga din egen klocka från början eller använda någon av våra skräddarsydda mallar att bygga vidare på. Det finns ett flertal olika stilar och material att välja mellan. Vi har klockor som passar både män och kvinnor. Skapa en tidlös klassiker till din man, eller en modern chic accessoar som passar din flickväns favoritoutfit. Alla individuella komponenter kombinerar diskret modern elegans, med vackra texturer och subtila detaljer. Med ett oändligt antal kombinationer att välja mellan kommer klockan du skapar att vara unik för din älskade. Det är tid för romantik, var förberedd för Alla hjärtans dag! Säg det med en klocka!

Nu har vi två unika erbjudanden för dig som letar den bästa gåvan: 

1. 30% rabatt på dessa två exklusiva presentboxarna, använd koden "LOVE" vid checkout:

Gold & Black                                                                         

Stunda Gold & Black                                                              

"Stilrent, subtilt och uttrycksfullt. Detta stiliga kit med 72 olika modeller i svart och guld passar dig som vill ha val mellan många olika stilrena klockor som aldrig kommer gå ur tiden. Med detta set skapar du den ultimata kvällslooken på bara några sekunder och ger din outfit en modern, stilren touch."

2. Om du vill köpa en klocka till både dig och ditt hjärta ger vi dig 25% rabatt vid köp av två klockor. Ange koden "LOVE18" vid check out att få 25% rabatt vid köp av två klockor.

HERRKLOCKOR                                                            

DAMKLOCKOR                                                               

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Bläddra i önskelistaTa bort önskelista

Kundvagn

Din vagn är tom.

Fortsätt handla