En av Sveriges största ridsportsinfluencers Nellie Berntsson lanserar nu ett samarbete med BOOM Watches där hon valt ut sina klockfavoriter. Samarbetet består av två boxar, Nellies signaturbox och den mer exklusiva boxen med flera delar - som i sin tur kan kombineras i 108 olika klockor.

— Jag har alltid haft ett öga för snygga klockor och när man rider kan man inte alltid få fram mobilen ur fickan för att hålla koll på tiden. Därför känns det roligt att få samarbeta med BOOM och välja ut mina favoriter. Jag älskar möjligheten att också enkelt kunna byta delarna på min klocka, antingen om jag bara vill byta stil eller om någon av dem skulle slitas ut. Att alla delar är vegan friendly är också ett stort plus, säger Nellie Berntsson

BOOM Watches unika egenskap är att deras klockor är helt modulära. Klockans delar kan bytas ut och kombineras på olika sätt, vilket ger konsumenterna möjlighet att fritt förändra en enda klocka, snarare än att äga flera olika stycken.

— Nellie speglar våra värderingar med sin genuina och ärliga personlighet samt en stark och trogen följarskara. Det fantastiska med vår produkt är att en stor del av våra kunder återkommer och beställer fler delar till sin klocka. YTD 2020 var + 20 % av våra beställningar från befintliga kunder, något som gör oss unika i branschen ,säger Niklas Dahlgren, vd för BOOM Watches.

BOOM Watches är byggd runt ett unikt koncept inom sin industri där företagets klockor designas och anpassas av varje kund. Hela idén bygger på att skapa en högkvalitativ modeaccessoar till en attraktiv prisnivå där försäljningen primärt sker direkt till konsument. Grundaren Niklas Dahlgren har mer än 20 års erfarenhet i branschen och har bland annat byggt upp Gant Time och Storm
Watches internationellt.

Nellie Berntsson började blogga som nioåring och i 11 år har hon drivit en av sveriges mest besökta bloggar. Idag fokuserar hon på andra kanaler har över 90.000 följare på sin youtube och över 350.000 på instagram. Hon bedriver också en elitsatsning inom ridsport.