Mors dag närmar sig och butikerna lockar med blomsterarrangemang, ballonger och kort. Självklart kan du inte köpa en mammas kärlek - men du kan åtminstone börja med att ge henne rätt gåva.

Det finns en annan typ av gåva som skulle vara den perfekta presenten - och det är en BOOM klocka. Det finns många anledningar till varför och här listar vi några:

Tidlöshet

En BOOM klocka är en klassisk gåva som har en lång livslängd. Det är något du köper några gånger under hela ditt liv, vilket innebär att varje klocka är speciell och unik, som en mamma.

Personlig

Ingenting kan stoppa en mamma från att göra vad som helst för sitt barn, så varför inte designa sin egen klocka. Din gåva kommer att vara riktigt personlig och unik. Det visar att du har tagit dig tid att tänka på vad som skulle falla din mamma i smaken. Med BOOM kan du välja alla delar från boetten till toppringen, klockinsatsen och armbandet. För att göra det ännu mer speciellt kan du också överväga att ha ett personligt meddelande graverat på baksidan av klockan.

Kvalitet

En present till din mamma ska vara av högsta kvalitet, och det är därför våra anpassningsbara klockor inte är knepiga. Faktum är att varje del är konstruerad av högkvalitativa material som man sedan monterar själv.

Glöm smycken och parfym på denna mors dag! Om du vill ge din mamma något som hon verkligen ska uppskatta, ge henne en BOOM klocka eller även en hel Collector's Box så att hon har en för varje tillfälle.