Om du läser detta och tänker "Varför skulle jag behöva ett armbandsur? Jag har ju min mobil!" då kanske du är intresserad av den senaste forskningen som visar att det är mer samvetsgrant och punktligt att ha på sig en klocka.

Med överskridandet av nya klockmärken finns det nu en ännu större mängd val, vilket gör ditt beslut att köpa en ny klocka mycket svårare, ibland nästan överväldigande. Men frukta inte! Det finns fortfarande ett sätt att få en högkvalitativ klocka som är personlig för att passa din individuella smak och stil.

Här ger vi dig 5 skäl till varför en BOOM klocka kan vara något för dig.

1. Vi förstår dig

Enkel, smart, funktionell - ett bra armbandsur är stilens essens. Välj klokt, och din klocka kan ge dig möjlighet att uttrycka vem du är. Det är en av de fantastiska sakerna med BOOM Watches, du kan designa den för att återspegla alla aspekter av din personlighet och ändra sitt utseende enligt ditt humör eller stil.

2. Vi är tidlösa

En BOOM klocka är gjord med omtanke och gjord för att vara ett slitstarkt konstverk som aldrig kommer att bli omodern eller gå ur stil.

Våra modeller är inte bara tidlösa i design, de håller också längre än en smartwatch som behöver laddas ofta. Dessutom är en snabb blick på en vacker klocka på din handled mycket snyggare än att börja leta efter din mobil i fickan eller väskan.

3. Vi är hållbara

BOOM klockor är designade av dig och byggda för att du ska kunna ha den för hela livet. Din BOOM klocka kommer inte plötsligt att få tomt batteri eller tappa anslutningen! Du kan bära den vid alla tillfällen, oavsett om du är på väg till ett affärsmöte, springer en maraton eller vandrar ett vackert berg.

4. Vi gör mer än att bara ge tid

En klocka handlar om din relation med tiden, och hur kloktdu spenderar dina minuter och timmar. Att mäta tidens gång har varit en besatthet sedan människan uppfann soluret, och nu kan vi bära tid på våra handleder. Att bära BOOM Watches är ett coolt sätt att påminna dig om att leva livet fullt ut.

5. Vi är en bra isbrytare

Designa din egen BOOM klocka för att berätta en historia om vem du är. När någon frågar dig var du har fått din coola klocka ifrån, har du en bra samtalsstart!

Klar att investera i din perfekta klocka? Kolla in vår hemsida för att börja skapa din egen klocka som matchar vem du är och vem du vill bli.